קולות קוראים | המכון ללימודי אסיה אפריקה

קולות קוראים

הספריה הלאומית ומרכז לב ציון: מבוא לקוראן לקהל הרחב

18 מרץ, 2024

מרכז לב ציון והספריה הלאומית מתכבדים להזמין לקורס :"מבוא לקוראן"-  של ד"ר מיכאל אבשטיין.

"בקורס מבוא לקוראן תמציתי וממוקד נבחן מהם הרעיונות המרכזיים בספר זה, מהי השקפת העולם המצויה בו, ומהם השלבים העיקריים בתולדות התגבשות הקוראן, על פי המסורת האסלאמית ועל פי ממצאי המחקר המודרני.

מפגשי הקורס ילוו בקריאה משותפת בקוראן עצמו.

שלושת מפגשי הקורס יערכו בספריה הלאומית ב26.3, 2.4. 9.4 בין השעות 1800-1930.

קול וקרא לפרס פינס לחוקר צעיר-תשפ"ג

31 ינואר, 2023

שלום רב,

מצ"ב קול קורא לפרס פינס לחוקר/ת צעיר/ה מצטיינ/ת לשנת הלימודים תשפ"ג.

פרס פינס פתוח בפני חוקרים בעלי תואר דוקטור שעבודתם אושרה בארבע השנים האחרונות או בפני חוקרים שהגישו את עבודת הדוקטורט בעת הגשת המועמדות.

מחקרם של המועמדים חייב לעסוק באופן מובהק באחד התחומים בהם עסק פרופ' פינס ז"ל:

קריאה שניה: קול קורא למועמדים ומועמדות לתוכנית MA

12 יולי, 2021

הוארך מועד ההגשה למעוניינים להירשם לתכנית. תוכנית המרחב האסיאני מציעה הזדמנות ייחודית לסטודנטים מצטיינים להצטרף ללימודים מתקדמים רב-תחומיים ברמת המוסמך )במסלול מחקרי בלבד( והדוקטורט המתמקדים ביבשת אסיה. פרט לסביבת לימודים ומחקר דינמית וייחודית, התוכנית מציעה מספר רב של מלגות לתלמידים מתקדמים מצטיינים. מלגות לתלמידי MA הינן בסכום של 20,000 ₪ לשנה למשך שנתיים, בהתאם להישגי המועמדים.

לפרטים נוספים על הגשת מועמדות אנא ראו את המסמך המצורף:

קול קורא למועמדים ומועמדות לתוכנית MA

28 מאי, 2021

לפרטים נוספים על הגשת מועמדות לתכנית המלגות אנא ראו את המסמך המצורף.